Εγχειρίδια

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε εγχειρίδια, σε γραπτή και ηλεκτρονική μορφή, που αφορούν την λειτουργία των Εργαστηρίων αλλά και του Τμήματος Πληροφορικής γενικότερα.
 
Οδηγίες χρήσης Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Πληροφορικής
 
Το Εργαστήριο αποτελείται από 3 αίθουσες (CSLAB I,CSLAB II,CSLAB III) με συνολική δυναμικότητα ογδόντα τεσσάρων (84) θέσεων εργασίας ενώ, για τις ανάγκες των μεταπτυχιακών φοιτητών, λειτουργεί το Μεταπτυχιακό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Πληροφορικής (Graduates CSLAB - GradCSLAB), συνολικής δυναμικότητας τριάντα (30) θέσεων εργασίας. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν χρήστες με φορητούς υπολογιστές σε όλες τις παραπάνω αίθουσες μέσω ασύρματης πρόσβασης στο τοπικό δίκτυο του Εργαστηρίου και κατ' επέκταση στο δίκτυο του Πανεπιστημίου.
Περισσότερες πληροφορίες για τους πόρους του Εργαστηρίου Πληροφορικής του Τμήματος θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.
Σημαντικές Παρατηρήσεις:
Για να μην παρουσιαστεί πιθανή απώλεια στοιχείων λόγω μη αποθήκευσης του δικτυακού σας προφίλ, πιθανή εκμετάλλευση του λογαριασμού σας αλλά και πιθανή χρέωσή σας με ζημίες που έκαναν άλλοι, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ LOGOUT!
 
Το προσωπικό του Εργαστηρίου είναι εκεί για να σας εξυπηρετεί και να λύνει τυχόν απορίες σας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον Διαχειριστή ή τον Υπεύθυνο Βάρδιας, για οτιδήποτε, ακόμη και για τα πιο απλά προβλήματα.
 
 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Οδηγίες Χρήσης Εργαστηρίων Πληροφορικής68.97 KB