Ημέρα Έρευνας στο ΟΠΑ

Με στόχο την γνωριμία με την επιστημονική έρευνα στα γνωστικά αντικείμενα της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Στατιστικής και της Διοίκησης, το Πανεπιστήμιό μας, διοργανώνει την τρίτη και τελευταία για φέτος, ανοιχτή σε όλους, Ημέρα Έρευνας, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου.
 
Την παραπάνω ημερομηνία, 8 ερευνητές του Πανεπιστημίου, υπότροφοι του ερευνητικού Προγράμματος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ, θα παρουσιάσουν τα βασικά σημεία της έρευνάς τους με απλό τρόπο, προσεγγίζοντας έτσι θέματα που απαντούν σε καθημερινές προκλήσεις.
 
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο ενότητες: η πρώτη θα εστιάσει σε έρευνα στον τομέα της Πληροφορικής και πώς τα αποτελέσματά της μπορούν να αξιοποιηθούν περαιτέρω και η δεύτερη σε θέματα οικονομικής θεωρίας και διοίκησης επιχειρήσεων.
 
Τις παρουσιάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές, νέοι ερευνητές αλλά και όποιος άλλος ενδιαφέρεται.
 
Η εκδήλωση αυτή κλείνει για φέτος το πρόγραμμα "Το ΟΠΑ Ερευνά", το οποίο πραγματοποιήθηκε σε δύο άξονες: για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την μία και για φοιτητές και νέους ερευνητές από την άλλη και στο οποίο συμμετείχαν συνολικά περίπου 2000 άτομα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://irakleitos.aueb.gr/.