Προγράμματα Διεθνούς Κοινωνικής Προσφοράς AIESEC

 Η AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανοίγει τις αιτήσεις για τα νέα προγράμματα Διεθνούς Κοινωνικής Προσφοράς για την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου 2012, προσφέροντας την ευκαιρία στους φοιτητές να έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και παράλληλα να ζήσουν μια διαπολιτισμική εμπειρία.

Τα καλοκαιρινά προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν είναι:
We Aware: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων πάνω σε παγκόσμια θέματα (Αίγυπτος, Τυνησία)
C.E.O: Στήριξη Μη Κυβερνητικών Οργανισμών σε τομείς όπως το Μάρκετινγκ, Δημόσιες Σχέσεις και Web Designing (Αίγυπτος, Ουγγαρία)
Youth Beat:Εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων σε ειδικά summer camps (Πορτογαλία, Ιταλία, Τουρκία)
Θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 11.00-13.00 στην αίθουσα Α21.
Είναι απαραίτητη η παρουσία των υποψηφίων ώστε να λάβουν όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν μπορεί να παρευρεθεί στο σεμινάριο παρακαλούμε να μας ενημερώσεi στο παρακάτω email “aiesec.athens@gmail.com”
Διαδικασία Αίτησης
Ο υποψήφιος θα πρέπει να στείλει τα εξής έγγραφα στο aiesec.athens@gmail.com :
  • Βιογραφικό στα αγγλικά
  • Μotivation letter στα αγγλικά
  • Αντίγραφο πτυχίου
  • Αντίγραφα πτυχίων ξένων γλωσσών
    Η προθεσμία αποστολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 22 Μαΐου 2012. Ύστερα, θα ακολουθήσει ενημερωτικό σεμινάριο για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους συνεντεύξεις των υποψηφίων στα αγγλικά.
    Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το booklet των προγραμμάτων εδώ ή επισκεφθείτε το site και την σελίδα μας στο Facebook